VBRO

Henny Thijssen en zus Wilma komen met fantastisch eerbetoon

Wilma maakte als kindsterretje een bliksemcarrière en haar successen leken een gouden toekomst te voorspellen, ze ontving gouden en platina platen en trad op in de grootste shows in binnen en buitenland. Met Roy Black speelde ze mee in een bioscoopfilm en haar jeugd bestond uit optreden, optreden en nog eens optreden.

Helaas, zakelijke begeleiding was er niet en op 18-jarige leeftijd vluchtte ze in een huwelijk. De wens op een comeback leek meer het initiatief van anderen dan van haarzelf en heel langzaam werd ze vergeten. Al deed ze af en toe nog iets muzikaals om anderen te plezieren, maar haar carrière lijkt als een nachtkaarsje te zijn uitgegaan.

Henny Thijssen was het tegenovergestelde: een laatbloeier, die zich pas echt serieus met muziek bezig ging houden op z’n 30ste. Inmiddels heeft hij meer dan 1000 nummers geschreven en vele grote namen hebben zijn liedjes opgenomen, waarvoor hij een Buma/Stemra Award ontving.

Ook goud en platina vielen hem ten deel voor de composities opgenomen door bekende artiesten. Als zanger kwam zijn carrière nog later op gang. Hij zat in de finale bij het tv-programma Bloed Zweet en Tranen en onlangs won hij The Voice Senior.

Eindelijk is er nu dus een duet met zijn zus Wilma. Een eerbetoon aan haar glansrijke carrière die even nog aandacht verdient. Voor beiden een emotioneel gebeuren wat altijd een herinnering zal blijven Wilma en Henny. De titel zegt alles Onze Liefde.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat