VBRO

Henry Huijsmans slaat nieuwe weg in met feestknaller ‘Hou van het leven’

Henry Huijsmans heeft eindelijk de stap durven te zetten om na enkele jaren weer een afspraak te maken met Manfred Jongenelis. De uit Tilburg afkomstige entertainer, die als motto heeft “alles komt goed”, heeft in het verleden bij een tweetal andere platenlabels een paar singles uitgebracht, maar had toch altijd de stille wens om terug te keren naar Manfred Recordings in Etten-Leur. Henry werd met een warm onthaal ontvangen en gaf aan in welke sfeer hij z’n muzikale carrière gestalte wilde geven. Hij wil zich de komende jaren onderscheiden door een eigen sound te laten horen. Tot nu toe vertolkt hij op het podium grotendeels covers van bekende zangers.

Henry: ‘Ik hou van vrolijkheid, feest en gezelligheid. Die ingrediënten heeft Manfred allemaal verwerkt in de splinternieuwe single ‘Hou van het leven’. Voor de tekst zijn Manfred en Carlo Rijsdijk verantwoordelijk. De muziek is bedacht én geproduceerd door Jongenelis. Ik denk dat ik op het juiste moment de knoop heb doorgehakt om de switch van covers naar een eigen repertoire te maken. Vooral mensen in mijn eigen omgeving hadden het al veel vaker aangekaart, maar steeds hield ik de boot af. Ik ben benieuwd naar de reacties van het publiek. Alle geluidsapparatuur heb ik in eigen beheer en kan altijd een beroep doen op mijn vaste geluidsman die telkens voor me klaarstaat. Gelukkig krijg ik alle steun van mijn vrouw, waarmee ik 21 jaar geleden in het huwelijksbootje ben gestapt. Dat gaat ook het onderwerp van de opvolger worden. Ik heb zelf al een tekst geschreven die over mijn vrouw gaat. Daarnaast heb ik ook al een melodielijn bedacht die ik al neuriënd aan Manfred heb laten horen. Maar goed….dat is nu nog niet aan de orde. Ik stort me eerst voor de volle 100% op ‘Hou van het leven’. Als je Henry wilt boeken voor een geslaagd feest, surf dan naar z’n website; www.henryhuijsmans.nl

De single ‘Hou van het leven’ is vanaf 14 juli 2023 te streamen via de bekende portals. De clip, opgenomen door ClipFactory, zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders, YouTube én de socials van Henry Huijsmans.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat