VBRO

Hessel en Ineke presenteren hun nieuwe single tijdens hun MIJN GELUK KRIJG JIJ promotietoer

De fans van Hessel & Ineke zullen naar verwachting uit hun dak gaan als ze de splinternieuwe single ‘Mijn geluk krijg jij’ horen. Bij de eerste tonen zou je kunnen denken dat het een plaat is van BZN of Lucas & Gea. Het is dan ook heel verrassend als Ineke de aftrap neemt en Hessel als tweede stem fungeert. Met deze productie, die past in de sfeer van weleer, hoopt het duo uit Sneek een stukje hoger op de ladder te belanden. Het barst van gezelligheid, is dansbaar en bovendien eenvoudig mee te zingen. Dat was ook de insteek die door Emile Hartkamp en Norus Padidar op uitmuntende manier is vervaardigd.

Als je denkt aan een duo verwacht je 2 personen. Dat klopt ook wel, want je ziet Hessel & Ineke op de voorgrond. Achter de schermen worden ze bijgestaan door Gerrit en Lia van het professionele geluidsbedrijf GERU uit Nijkerk. Inmiddels is er naast een zakelijke overeenkomst een hechte vriendschap ontstaan. Gerrit en Lia waren van mening dat er voor Hessel & Ineke een eigen sound gecreëerd moest worden. Nadat Hessel & Ineke hoorden dat ze vanwege hun vriendschap de productie hiervan cadeau kregen moesten ze wel een traantje wegpinken. De voorwaarde die gesteld werd, was dat Emile Hartkamp en Norus Padidar, vanwege hun volkse manier van produceren, de single moesten maken. Het complete team is heel erg tevreden met de fantastische productie.

Emile heeft vervolgens op hun buiken een tekst geschreven. Met name de zinnen “Zie ons stralen allebei” en “Elke dag een nieuwe morgen, na dromen zie ik weer jou mooie lach” zijn typerend voor Hessel & Ineke die naast zangduo ook onder één dak wonen. De melodielijn valt zeker in de smaak bij de liefhebbers van gezellige Nederlandstalige muziek.

De presentatie van ‘Mijn geluk krijg jij’ vindt plaats tijdens de speciale promotietoer die start op zaterdag 7 augustus 2021. Hoe die er precies uitgaat zien weet nog niemand. Per dag bezoeken ze een aantal radiostations en gaan ze met hun muziekcamper op pad om fans te verblijden met een spetterend optreden. Op de Facebookpagina https://www.facebook.com/hesselenineke staat precies beschreven hoe men zich kan aanmelden en waar ze naar toe gaan, uiteraard Covidproof!!!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat