VBRO

Het langverwachte nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’ gaat binnenkort van start!

Fans van muzikale hoogstandjes kunnen hun hart ophalen, want op zaterdag 2 september ’23 begint het nieuwe seizoen van het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’ op NPO 1. Met ongeëvenaarde spanning wordt jaarlijks uitgekeken naar dit muzikale spektakel, waarin artiesten elkaars hits vertolken en elkaars talenten naar nieuwe hoogtes tillen.

De voorgaande seizoenen van ‘Beste Zangers’ hebben keer op keer bewezen een kweekvijver te zijn voor grote hits. Bekende en getalenteerde artiesten bundelen hun krachten om nummers op unieke wijze te herinterpreteren, wat resulteert in emotionele en verbluffende optredens. De combinatie van verschillende muziekstijlen en persoonlijke interpretaties maakt ‘Beste Zangers’ tot een onvergetelijke ervaring voor zowel artiesten als kijkers.

Dit seizoen belooft opnieuw een reis vol muzikale verrassingen en ontroerende momenten, met een diverse line-up bestaande uit Duncan Laurence, MEAU, Douwe Bob, Mell, Numidia, Nick Schilder en Marco Bakker. ‘Beste Zangers’ blijft vernieuwen en inspireren, en neemt kijkers mee op een onvergetelijke reis door de wereld van de muziek.

Alvast in de stemming komen? Beluister nu de liedjes van de voorgaande seizoen via de officiële playlist: https://ffm.link/bestezangers-playlist

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat