VBRO

Het nieuwe album van K3 is er

Het album draagt dezelfde naam als de eerste single “Waterval”, een megahit die intussen al meer dan 1.8 miljoen keer gestreamd werd op Spotify. De clip werd meer dan 1.9 miljoen keer bekeken op YouTube.
Het nieuwe album bevat 12 nieuwe K3 nummers. Zes van deze nummers waren al te horen tijdens de grote finale van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’: Giddy-up-a-gogo, Superster, Tjikke Boem, Kruisje op de wereldkaart, Straal! En natuurlijk Waterval. Ook deze nummers staan op het album: Onzichtbaar, Liefde is je superkracht,
Raket naar de maan, Hart van peperkoek, Ik blijf bij jou en Er zal liefde zijn. De liedjes zijn stuk voor stuk unieke nummers, in echte K3-stijl: vrolijk, positief, krachtig en onvergetelijk.
De cd ligt vanaf vandaag in de Belgische en Nederlandse winkels en is daarnaast ook terug te vinden op streaming platformen zoals Spotify, Apple Music, Deezer, …

K3 over “Waterval”:
Hanne: “Het eerste album van ons drie samen, dat is heel speciaal en we zijn super trots op het resultaat.”
Marthe: “We kijken er enorm naar uit om deze nummers voor een live publiek te brengen, dat gaat zeker voor Julia ook een hele ervaring worden.”
Julia: “De voorbije weken waren prachtig, en het wordt steeds beter. Onze eerste cd is er! Wat een droom. Ik tel de maanden af naar onze show, dat wordt een echt feest.”

Foto: Studio 100

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat