VBRO

Hilarische bingo-show van Louisa Janssen en Rowan te boeken bij KNOCK KNOCK EVENTS

Je weet niet wat je meemaakt als je Louisa Janssen en haar partner Rowan uitnodigt om de bingo te verzorgen. Vanaf heden is de ‘show’ ook te boeken bij KNOCK KNOCK EVENTS. Tijdens de bingo mengt Louisa zich tussen het publiek voor een MEET & GREET. Ze maakt een babbeltje, gaat met de gasten op de foto en rookt gezellig een sigaretje mee. Louisa brengt zelf de gewonnen prijzen naar de winnaars. Zo af en toe gaat er wel iets mis, want, zoals Louisa zelf zegt “Ik heb geen school gehad, dus soms draai ik de getallen om”. Ook haar partner Rowan zorgt voor de nodige verwarring. Dit MOET je gewoon meemaken.

Naast de bingo en de realitysoap op TLC, die inmiddels al 8 jaar op de buis is, heeft Louisa ook al een aantal singles op naam staan die oa. zijn geschreven door Frank van Etten en Henny Thijssen. Met Antonio duikt ze binnenkort de studio in voor een splinternieuwe single die waarschijnlijk in september / oktober 2021 uitgebracht gaat worden bij KNOCK KNOCK MUSIC.

Speciaal voor kermissen en horeca etablissementen zijn Louisa & Rowan ook te boeken voor een MEET & GREET. Dat staat garant voor succes.

Meer info: https://www.knockknockevents.com/louisa-rowan

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat