VBRO

Hugo Beijeman komt komt met verfrissende versie van ACHTER DE WOLKEN SCHIJNT ALTIJD DE ZON

Een bezoekje ter promotie van een voorgaande single dat Hugo Beijeman bracht aan RTV Hollands Midden bleek de basis te zijn van een samenwerking met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Tijdens dat bewuste interview zat Marco de Hollander achter de knoppen. Na afloop van het gesprek riep Marco heel spontaan dat de sound waar Verkooyen om bekend staat wellicht iets voor hem zou zijn. Dat besprak Hugo vervolgens met zijn promotor Dennis van der Kraan die het daar volledig mee eens was. Een tijdje later riep iemand uit zijn kennissenkring, die toevallig piloot is, dat een 2023 versie van Achter de wolken schijnt altijd de zon van de Vlaamse zanger Willy Sommers misschien wel een prachtig vervolg van z’n muzikale carrière kon zijn.

Hugo: Hiervoor bracht ik een paar leuke singles uit i.s.m Kees Tel en later met Dries Roelvink / Hans Rusche. Na een leuk gesprek met Frank Verkooyen waren we beiden enthousiast en ontstond het plan om een nummer in een nieuw jasje te steken. Omdat het van oorsprong een Belgisch liedje betreft zijn er bepaalde woordjes aangepast, maar voor 98 % is het toch nog hetzelfde gebleven. Persoonlijk vind ik dat het plaatje heel erg leuk is geworden.

De single Achter de wolken schijnt altijd de zon is vanaf 10 mei 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op Youtube en de socials van TeamNL Music en Hugo Beijeman.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat