VBRO

IN DE NACHT van John West belooft een klapper van een single te worden

Met name de laatste tijd verschijnen er opvallende singles die vanuit het niets de hoogste regionen van de vaderlandse hitlijsten beklimmen. Dat hebben we gezien met Frans Duijts & Donnie (Frans-Duits), Gerard Joling (Los met z’n allen)’ en natuurlijk de klapper van dit moment ‘Bon gepakt’ van René Froger en Donnie.

Als er iemand is die hier op een sublieme manier op inspeelt, is dat John West wel. Zijn nieuwe paradepaardje ‘In De Nacht’ zal zeker in de voetsporen treden van de genoemde tracks en belooft een klapper van een single te worden die we op menig feestje gaan horen!

Net zoals z’n voorgaande successen ‘Je Raakt Me Zo’ en ‘Dans’ zijn Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne verantwoordelijk voor deze productie die dit keer over het nachtleven gaat. En dat is typisch een onderdeel uit het leven van John. De pakkende woorden “In de nacht begin ik pas te leven want overdag past de wereld niet bij mij”, geven dan ook aan dat hij s’ nachts productief is en als het ware als een oude diesel begint aan een nieuwe dag.

De clip verschijnt over een week.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat