VBRO

In de Polonaise met de LEDERHOSE POLKA van Peter Plotseling

Peter Plotseling is al jaren een bekende naam op de diverse podia. Waar Plotseling komt is het altijd feest in de tent. Hij is regelmatig te vinden op Mega Piratenfeesten, promsconcerten, attractieparken, bruiloften, carnavalszittingen en vele feesttenten in Limburg en Brabant. Hij maakte vele apres-ski deuntjes waarvan er enkele zelfs de hitparade haalden. Peter schrijft zelf nummers, maar produceert ook voor andere artiesten.

Het amuseren van bezoekers tijdens een optreden is mijn ultieme doelstelling, aldus Peter Plotseling, wiens zomermix Ik heb zo zin nog bij velen in het geheugen staat. Zijn nieuwste hit, de LEDERHOSE POLKA Brabantse versie doet het goed op de socials en de buhne. Het mooie is dat ik al meteen merkte dat met dit nummer ambiance verzekerd was, zo vertelt Peter vol trots.

Met deze unieke versie van de LEDERHOSE POLKA Brabantse versie slaat Peter Plotseling de spijker op zijn kop. In het skiseizoen en vooral bij het apres-skien brengt hij menig polonaise op gang. De single is opnieuw opgenomen en geproduceerd door Andre Kooiman en is uitgebracht op het Music Group label. Ook de remix gemaakt door de Alpenbroertjes doet het goed in de clubs en in de discotheken. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat