VBRO

Ingmar en Jeroen gaan weer los

In 2022 organiseerden Ingmar en Jeroen 2 Hollandse avonden in Zuidwolde. Ze kijken met een goed gevoel terug op wat is geweest en kijken met hetzelfde gevoel ook vooruit. Vorig jaar waren ze benaderd om ook een avond te organiseren in MFC de Magneet.

Jeroen is daar elk jaar al te zien in een ander hoedanigheid, namelijk Regelpiet. Zo was de link al snel gelegd om dit voort te zetten. Ingmar en Jeroen twijfelden niet en hebben volmondig JA gezegd.

In januari was dan de kogel door de kerk en werd alles in gang gezet. De avond was gepland, de tijd en ook de zaal was beschikbaar. In no-time werden de artiesten gebeld en ze reageerden allemaal positief en gaven meteen hun toestemming om hier aan mee te werken.

Op zaterdag 11 maart zullen, naast Ingmar en Jeroen, ook Jannette Nijstad, Ryan Niekerk, Duo Foxwild, Sabine Gerrits en Anita Hulshof gaan optreden. Voor €10,- entree belooft het een gezellige avond te worden. De kaarten kunnen gereserveerd worden via info@ingmarhut.nl, maar aan de kassa is het ook mogelijk.

De zaal gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur zal de aftrap zijn. Het dak van MFC de Magneet aan de Grote Beer 20 in Hoogeveen moet er af. De heren hopen jullie allemaal te zien en er samen een onvergetelijke avond van te maken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat