VBRO

Ingmar Hut en Jeroen Stevens geven vol gas

Onlangs verscheen het bericht dat dit tweetal gaat samenwerken. Ze hadden alles voor 1 oktober alles al geregeld, maar toch gingen de handen jeuken. Ze wisten het zeker, er moet meer komen. Ze kregen het idee om iets met een evenement te doen in de zomer. Dit werd voorgelegd bij Den Kaat en ook hier waren ze meteen enthousiast. Waarom uitstellen en waarom niet meteen plannen?

Het tweetal werd in deze enthousiasme meegenomen en gingen meteen verder in gesprek. Laten we de krachten bundelen en de “Nacht van Zuidwolde” opzetten. Ook hier werd alles op papier gezet en in een paar weken stond het feest al in de steigers. Sinds woensdag, 3 augustus, is de line up bekend gemaakt en het liegt er niet om. Zo hebben ze de volgende artiesten weten te strikken. De Alpenzusjes, Marlane, Harten10, Marloez (Atemlose), Roy Hoffman, Jessy, Nico van der Molen, duo Foxwild. Uiteraard gaan Ingmar en Jeroen ook op het podium hun liedjes ten gehore brengen.

De toegang is geheel GRATIS en iedereen is van harte welkom op het Kerkplein (t.h.v. Den Kaat, Hoofdstraat 97) in het mooie Drentse Zuidwolde. De Nacht van Zuidwolde begint om 21.00 uur en zal doorgaan tot 01.00 uur.

Ingmar Hut Entertainment en Jeroen Stevens Entertainment gaan een volle samenwerking aan, maar daar komen ze later nog een keer op terug. Ingmar en Jeroen zitten vol energie en willen nog meer gas geven. Houd daarom dit duo in de gaten en volg ze via de socials.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat