VBRO

Ingmar Hut start 2022 met nieuwe single MIJN TRANEN

Ingmar Hut is niet meer weg te denken uit de muziek. Al jaren is hij presentator van zijn eigen wekelijkse programma De Hollandse Hut bij DNO Radio en timmert hij ook lekker aan de weg als Nederlandstalige zanger. Het avontuur begon allemaal met zijn eerste single Wie goed doet… Onlangs is hij weer de studio ingedoken om alweer zijn achtste single op te nemen bij zijn producer en schrijver Martin Sterken. Het lied is autobiografisch te noemen waarmee Ingmar de kracht weer terug heeft weten te vinden na een pittige periode.

In de loop der jaren is rondom deze sympathieke Drent een goed team gevormd en ook is bij deze single weer een clip gemaakt in samenwerking met Thuis in Holland. Ingmar vertelde aan Jeroen Stevens dat hij graag iets nieuws wilde en dat is volgens mij ook wel gelukt. Mijn tranen heeft een echt Schlagergehalte en dit is waar ik mee verder wil.

Deze jonge zanger uit Echten staat te trappelen om weer het podium op te gaan en al zijn liedjes live te zingen voor het publiek.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat