VBRO

Jan Booi maakt iedereen vrolijk met nieuwe single OEH JAMMIE JAMMIE

Alleen de titel van Jan Booi’s nieuwe single Oeh, Jammie Jammie maakt je al nieuwgierig naar het onderwerp. Diegene die Jan kent weet dat hij graag over het vrouwelijk schoon zingt. In dit geval gaat het over een meisje die hij geweldig vindt en het liefst wil opeten. Muzikaal is het overgoten met vrolijke klanken die qua stijl in de lijn zitten van z’n allereerste single Ze blijft maar draaien en de opvolger Dat is Amore. Daarna heeft Jan iets anders uitgeprobeerd, maar dat was achteraf gezien toch niet helemaal de juiste keuze. Oeh, Jammie Jammie is een heerlijke zomerplaat die het zowel op het podium als op de radio goed zal doen.

Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio o.l.v. Frank Verkooyen. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor zowel de tekst als de muziek. Over een maand of 3 kan Verkooyen weer voor Jan aan de slag gaan omdat hij heeft voorgenomen 4 singles per jaar op te nemen.

De single Oeh, Jammie Jammie is vanaf 22 juni 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen voor een greenscreen, is te bewonderen op Youtube en de bekende clipzenders.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat