VBRO

Jan Booi presenteert nieuwe single ‘De hele dag’

Met ‘Ze blijft maar draaien’ en ‘Dat is Amore’ heeft Jan Booi al een muzikale handtekening weten te zetten. De Spaanse klanken die deze liedjes bevatten komen ook terug in z’n nieuwe single ‘De hele dag’. Vanaf de eerste zin die begint met de woorden ‘Ai Ai Ai Ai’ krijg je meteen het voorjaarsgevoel. Dat was ook de bedoeling van producer Frank Verkooyen die deze track op een presenteerblaadje aan Jan aanbood. De tekst komt uit de pen van Femke Reuvers. Naast gitarist Marcel Fisser hebben Dian Senders en Frank Verkooyen de taak als backing vocals op zich genomen. Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio in De Meern.

Ondanks dat Jan nog maar ‘een groentje’ is, mist hij de optredens. ‘Toch heb ik net zoals meerdere artiesten daar een oplossing voor bedacht. Samen met m’n vader heb ik een bus laten ombouwen die volgepakt is met een complete geluidsinstallatie. Op die manier kan ik m’n uit de hand gelopen hobby prima uitoefenen. Via een PB op m’n Facebookpagina kun je om aanvullende informatie vragen’, aldus Jan.

‘De hele dag’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 24 februari 2021 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De clip is vanwege de opgelegde beperkingen i.v.m. Covid-19 opgenomen voor een greenwall.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat