VBRO

Jan Koevoet presenteert vol trots zijn 20 tracks-tellende album ‘Cançó D’amor’

Al meer dan 20 jaar neemt Jan Koevoet z’n liedjes op bij Manfred Jongenelis. Er zijn maar weinig artiesten die gokken op één paard, maar Jan heeft er nog geen moment spijt van gehad. Volgens Jan weet Manfred precies de inmiddels ingeburgerde Jan Koevoet sound te produceren. Precies drie weken geleden werd als voorloper van z’n nieuwe album ‘Cançó D’amor’, de single ‘De liefde voor de muziek’ gelanceerd. Dit persoonlijke en vrolijke liedje heeft de zanger uit Roosendaal zelf geschreven. In de clip, die door Karl Kaspers is opgenomen, treedt Jan op samen met een band.

Daar is bewust voor gekozen omdat deze formatie hem zal begeleiden tijdens het jubileumconcert dat Jan op zaterdag 9 oktober 2021 organiseert in de grote zaal van Schouwburg de Kring te Roosendaal. In eerste instantie was het de bedoeling om dit spektakel afgelopen september al te geven, maar vanwege Covid-19 is besloten om het een jaar uit te stellen. Met muziek, dans en hoogstaande solo-acts gaat het publiek ongetwijfeld genieten van een verrassende en spectaculaire show, met medewerking van o.a. Manfred Jongenelis, een showballet en presentator Bagiyo van der Leemputte. Na het concert is er een afterparty met dj en optredens van lokale artiesten. Uiteraard hoopt Jan dat in oktober alles weer bij het oude is en dat hij zijn publiek een onvergetelijke avond kan bezorgen. Meer informatie over dit jubileumconcert is te vinden op www.jankoevoet.nl

‘Cançó D’amor’ is niet het eerste album van Koevoet. Twee jaar gelden bracht hij zijn eigen Top 50 uit die op 3 cd’s werden geperst. Op z’n nieuwe album staan een groot aantal nummers die nooit eerder op single werden uitgebracht. Het is een compilatie van liefdesliedjes. De letterlijke vertaling van het ‘Cançó D’amor’ is liefdesliedjes. Dat is dan ook de reden dat Jan voor de titel heeft gekozen.

Persbericht ReehuisMedia (reehuis1@gmail.com)

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat