VBRO

Jannes heeft met HOU DE HELE AVOND VOOR ME VRIJ weer een echte feestplaat te pakken

Na het succesvolle duet Doe mij een borrel en een biertje waarmee Jannes samen met Grad Damen pasgeleden de vaderlandse hitlijsten wist te bestormen brengt Jannes als één van de voorlopers van z’n aanstaande album een feestplaat van jewelste uit. Jannes had hiervoor de hulp ingeroepen van een aantal radiostations. Hij vroeg ze om mee te denken over de stijl van z’n nieuwe single. Een echte Jannes knaller kwam als favoriet uit de bus. Het album is overigens op 4 tracks na, zo goed als klaar. De releasedatum is nog niet bekend, maar dat het als vanouds groots wordt gepresenteerd staat vast. Volgens Jannes is het de hoogste tijd voor gezelligheid. Dat merkt hij aan alles en iedereen.

We kennen Jannes als een zanger die door de jaren heen z’n fans wist te verblijden met diverse muziekstijlen. Van rustgevende nummers waarin de panfluit centraal stond tot krakers die alle tenten hebben laten trillen op hun grondvesten. De opnames van z’n nieuwe single Hou de hele avond voor me vrij vonden plaats bij Caesars Palace Studio’s in Arnhem o.l.v. Emile Hartkamp en Norus Padidar. Emile is ook verantwoordelijk voor de tekst waarin de liefde centraal staat.

Hou de hele avond voor me vrij verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf vrijdag 29 april 2022 verkrijgbaar. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Jannes.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat