VBRO

Jannes laat met HOE ZIT HET NOU MET JOU vernieuwende stijl horen

In de afgelopen 20 jaar heeft Jannes bewezen dat hij met verschillende stijlen muziek zijn fans keer op keer weet te verrassen. Het publiek gaat uit het dak als hij de éne na de andere feestplaat ten gehore brengt. Saamhorigheid weet hij ook als geen ander te waarborgen als een panfluit deel uitmaakt van de instrumentenkeuze. Met name de nummers ‘n Paradijs Op Aarde en Zwevend Naar ‘t Geluk zijn daar goede voorbeelden van. De laatste tijd merkt Jannes ook steeds vaker dat het jongere publiek, zeg maar de 18- tot 25-jarigen, liedjes uit zijn beginperiode oppakken. Dan doelt hij op tracks als Casablanca en Eleonora.

Voor zijn nieuwe single Hoe zit dat nou met jou hebben Emile Hartkamp en Norus Padidar een mix van ingrediënten gebruikt uit een aantal van zijn voorgaande producties. Volgens Jannes levert dat een verrassende nieuwe stijl op die voor feesttenten, cafés en de radio zeer geschikt is. Het complete team is van mening dat zowel de jeugd als de oudere garde er een goed gevoel aan overhouden. Jannes is er in ieder geval heel erg content mee. Na al die jaren is Jannes nog steeds blij en dankbaar dat hij dit werk mag doen. Voorlopig zijn ze ook nog lang niet van hem af. Samen met een aantal mensen uit het vak die hem vanaf het eerste uur al begeleiden is hij bezig om een album op te nemen. Naast een groot aantal nummers uit de pen van Emile Hartkamp komen er ook liedjes op die Jannes samen met Martin Sterken heeft geschreven. Daarnaast hebben Norus Padidar en Jan Smit ook een aandeel geleverd. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer dit album dat 14 of 15 tracks zal bevatten wordt gelanceerd. Het wordt in ieder geval een verzamelaar voor jong en oud.

Jannes: Dat is dan ook precies de reden waarom ik deze single nu uitbreng. Als we op het album wachten heb ik het gevoel dat het anders te lang duurt. De vorige plaat verscheen in april 2022, dus werd het de hoogste tijd voor een opvolger. Zoals eerder is aangekondigd zal het album groots worden gepresenteerd. Alle informatie hierover wordt uiteraard gedeeld.

Hoe zit het nou met jou verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf woensdag 9 november 2022 verkrijgbaar. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Jannes.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat