VBRO

Jason van Elewout komt met catchy song WAAR HEB IK JOU…

De nieuwe single Waar heb ik jou…. van Jason van Elewout kan met recht als een oorwurm bestempeld worden. De woorden jou, jou, jou blijven gewoon hangen en daardoor is deze catchy song niet alleen een fantastische radioplaat, op het podium zal dit waarschijnlijk één vaak aangevraagd liedje gaan worden. Met name de accordeonpartijen die zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis zorgen ervoor dat je vrolijk gestemd wordt. Net zoals z’n vorige producties vonden de opnames plaats bij Sonic Solutions. De tekst heeft hij laten schrijven door Pascal de Vormer. Jason had het onderwerp aangegeven waar hij graag over wilde zingen. Dat is volgens het 19 jarige talent uit Breda goed gelukt. De nieuwe single verschijnt bij platenlabel RoodHitBlauw.

Jason: Meestal breng ik voor de zomer een liedje uit, ik heb bewust gekozen voor een Zomerse feestplaat. Qua timing komt dat nu wel heel goed uit. Als het carnaval doorgaat in de kroegen hoop ik dat ik geboekt wordt om de feestgangers te trakteren op een gezellig optreden. Iedereen is daar weer aan toe. Tijdens de clipopname die plaatsvond in het centrum van Breda kregen we spontaan hulp van groepen passanten. Dat is allemaal vastgelegd op beeld en uiteraard verwerkt in de clip.

Het worden overigens nog spannende tijden voor Jason. Hij is geruime tijd bezig met de voorbereidingen m.b.t. de benefietavonden voor de Stichting Opkikker. Of de eerstvolgende editie die in april 2022 gepland staat doorgaat, weet hij nog niet. Daarover hoopt Jason snel meer duidelijkheid over te krijgen. Het doel van de Stichting Opkikker is het verzorgen van ontspanning voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat