VBRO

Jason van Elewout neemt je met nieuwe single MAGISCH mee op reis naar een paradijs

Zowel Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties en Jason van Elewout zelf zijn laaiend enthousiast over zijn nieuwe single ‘Magisch’. Het team van Sonic Solutions heeft wederom bewezen dat zij door de inzet van de juiste instrumenten het van origine Spaans lied een Nederlands jasje hebben gegeven. Met name de toevoeging van de accordeon speelt daarin een belangrijke rol. De fans die op vrijdag 9 juni jl. aanwezig waren op het 5-jarig artiestenjubileum van Jason kregen als eerste zijn nieuwe single te horen. Wat Jason al had verwacht gebeurde natuurlijk ook. Het regende positieve reacties en Jason hoopt dan ook dat ‘Magisch’ massaal opgenomen gaat worden in de playlisten van de Nederlandstalige radiostations en uiteraard ook op Spotify.

Jason: ‘Waar ik ook heel erg trots op ben is dat ik het onderwerp van de single zelf heb bedacht. Daarnaast heb ik het grootste gedeelte van de tekst zelf geschreven die vervolgens door Pascal de Vormer op een paar kleine puntjes is aangepast. Ik zing over een reis naar een paradijs waar het zomer is. Tijdens het schrijven komen de mooiste dromen naar boven. Dan denk ik meteen aan een eiland voor ons twee waar verder niemand is. Op een gegeven moment word ik dan betoverd door een glimlach. Zo ontstond de titel ‘Magisch’. Het feestgehalte dat volop aanwezig is heeft overigens een vrolijk zomers tintje gekregen waardoor je meteen in de juiste stemming komt. Dat past wel in mijn straatje.’

Omdat Jason als schipper van rondvaarten in de zomerperiode toeristen voorziet van allerlei informatie over bezienswaardigheden van zijn stad Breda weet hij natuurlijk de mooiste plekjes te vinden. Hij heeft daarom bedacht om deze samen met Ron de cameraman voor de clipopname te bezoeken en dan niet per boot maar met een waterfiets. Uiteraard wordt hij vergezeld door een leuke dame waar hij ook nog even aanmeert bij een strandje. Naast mooie reclame voor Breda is Jason ook heel erg blij met deze prachtige beelden die ongetwijfeld ook gedeeld gaan worden via de social mediakanalen van zowel Jason als Rood-Hit-Blauw producties.

De CD single ‘Magisch’ is vanaf 28 juni 2023 verkrijgbaar. De videoclip, opgenomen door Ron Schmidt, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Boek Jason van Elewout hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat