VBRO

Jason van Elewout zet DE TENT OP ZN KOP

De naamsbekendheid van Jason van Elewout is de laatste maanden enorm gegroeid. Natuurlijk komt dat grotendeels door zijn deelname aan het SBS6 programma De Hollandse Nieuwe. Ondanks dat hij niet de volkszanger van Nederland is geworden heeft hij wel laten zien waar hij voor staat. Daarnaast hebben dagjesmensen, die een rondvaart over de singels van Breda hebben gemaakt, hem herkend. Jason is namelijk een van de schippers die allerlei interessante bezienswaardigheden op de route laat zien en daarover alles weet te vertellen. De rondvaarten zijn nog tm 30 oktober dagelijks te boeken, dus als je Jason persoonlijk wilt spreken is dit een optie.

Zijn voorgaande vrolijke single Waar heb ik jou… is bij tal van Nederlandstalige radiostations goed ontvangen. Voor Jason alle reden om met een opvolger te komen die de tent op zijn kop kan zetten. Deze kroegenhit, die opgenomen is bij Sonic Solutions, brengt Jason traditiegetrouw uit bij Rood-Hit-Blauw producties.

Jason: Uiteraard nam ik weer contact op met tekstschrijver Pascal de Vormer. Ik ben samen met hem om tafel gaan zitten en heb aangegeven waar ik over wilde zingen. Een aantal zinnen die ik had bedacht heeft Pascal samen met Peer Pruysenaere verwerkt in de uiteindelijke tekst. Vanaf de allereerste toon is al duidelijk dat De tent op zn kop een feestplaat betreft. Bij zo een kneiter hoort natuurlijk ook een knallende videoclip. Ik heb een limousine gehuurd en samen met een paar vrienden rijden we naar een café. Ik moet eerlijk zeggen dat Ron de cameraman en zijn assistent Said er wederom iets bijzonders van hebben gemaakt.

Momenteel denkt Jason ook al na over zijn aanstaande 5-jarige artiestenjubileum. Zodra hier meer over bekend is, meldt hij dat op z’n socials.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat