VBRO

Jay Jay Bauer presenteert zomersingle DIE LACH OP MIJN GEZICHT

Omdat Jay Jay Bauer zeer tevreden was over de samenwerking die hij in 2020 aanging met Hans Louws kreeg deze tekstschrijver wederom de vraag om een nieuw liedje uit z’n glazen bol te toveren. Z’n vorige single ‘Omdat ik je nodig heb’ had hij speciaal laten maken voor z’n vrouw Liza. Dat leverde hem, naast een glimlach op het gezicht van z’n vrouw, heel veel leuke reacties op.

De nieuwe single ‘De lach op mijn gezicht’ gaat over een stelletje dat te maken krijgt met veel tegenslagen. De één zegt nee en de ander zegt ja. Ondanks dat ze tegenpolen zijn, houden ze van elkaar en maakt een kus op de wang alles goed. Het nummer is opgenomen bij Ger Oerlemans in Alkmaar. Hij heeft er een prachtig zomers liedje van gemaakt waarin een Spaans gitaartje prominent aanwezig is. Hiervoor is Marcel Fisser ingehuurd. Topzangeres Ingrid Simons verzorgde de backing-vocals.

Volgens Jay Jay is de clip, die ook geproduceerd is door Ger Oerlemans heel bijzonder geworden. Notabene in de ‘achtertuin’ van Jay Jay zijn de beelden geschoten. ‘Het lijkt of we gefilmd hebben in de Côte d’Azur, maar niets is minder waar. De Hollandse zon heeft goed z’n best gedaan. Ik ben ook heel erg blij dat m’n goede vriend Ed als gitarist wilde fungeren. Veel mensen zullen wel denken…..die man ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Hij was namelijk ooi lid van de band Trafassi’, onthult Jay Jay.

‘Die lach op mijn gezicht’ verschijnt bij Stom Records en is vanaf 23 juli 2021 te streamen via de bekende kanalen. De clip is te bewonderen op Youtube en de socials van Jay Jay Bauer.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat