VBRO

Jeffrey Brons deelt in MIJN EIGEN VLEES EN BLOED zijn ervaring van de geboorte van zijn dochtertje

Jeffrey Brons en zijn vriendin Rosa werden op 28 augustus 2021 de trotse ouders van hun dochtertje Lena. Ruim voor de geboorte was Jeffrey al van plan om een liedje te maken over haar. Destijds is dat er niet van gekomen, maar dat mag volgens Jeffrey de pret niet drukken. Hij wilde in ieder geval geen cover, maar een op maat gemaakte productie die vrolijk moest klinken. Daarnaast vond hij het belangrijk dat de tekst een goed verhaal moest vertellen die niet alleen op zijn dochtertje, maar eigenlijk op alle dochtertjes betrekking kan hebben. Net zoals zijn vorige singles Elke dag en Schatje, Jij & ik verschijnt dit pareltje ook bij Rood-Hit-Blauw producties.

Jeffrey nam contact op met Pascal de Vormer die zijn wensen aanhoorde. Hoe onvoorstelbaar ook….een dag later stond alles al op papier. Precies zoals Jeffrey voor ogen had. Producer Joris van Dijk (Sonic Solutions) heeft vervolgens een passend arrangement ontworpen waar Jeffrey ook heel erg content mee was. Het begint rustig met heerlijke accordeongeluiden en nodigt uit om het nummer aandachtig te beluisteren. Jeffrey is heel benieuwd hoe het allemaal uitpakt. Hij is ervan overtuigt dat het onderwerp, met name bij jonge ouders iets zal doen.

Bijzonder is ook de clip die door Joey (Filmcreatie) is geschoten. In hun eigen woonkamer zijn de beelden geschoten waarbij ook dochter Lena te bewonderen is.

Ondanks dat Jeffrey nog niet zo heel lang actief is in het muziekwereldje is hij wel van mening dat kwaliteit boven alles gaat. Hij heeft bewust gekozen om met het team Sonic Solutions uit Roosendaal te gaan samenwerken. Veel collega-artiesten delen die mening met hem. Vooral de moderne invloeden die ze verwerken in hun producties spreekt veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied aan.

De CD single Mijn eigen vlees en bloed is vanaf 8 juni 2022 verkrijgbaar. De clip zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat