VBRO

Jeffrey Brons laat MAMA professioneel bewerken door het team van Sonic Solutions

Jeffrey Brons probeert met een hedendaagse versie van Mama zijn naam onder de aandacht te brengen in Nederland. Dat zoiets van de een op de andere dag kan gebeuren overkwam Marco Schuitmaker die in september 2022 een cover van Miekes Engelbewaarder lanceerde. Jeffrey hoopt stiekem dat het lukt om met zijn Heintje miljoenen moeders een lach en een traan te bezorgen met dit volksliedje. Omdat de originele plaat uit 1967 slechts twee en een halve minuut duurt ging hij in overleg met het team van Sonic Solutions om de nieuwe productie in tijd te verlengen. Er is gekozen om een aanvullend couplet en een extra solo toe te voegen. Dat viel ook in goede aarde bij Ronald Visch van RoodHitBlauw producties. Hij merkt als geen ander dat veel artiesten op zoek zijn naar het juiste liedje van vroeger om daar nieuw leven in te blazen. Hij hoopt dan ook dat deze bewerking van Mama door de media wordt opgepakt.

Jeffrey: De laatste single die ik uitbracht ging over ons dochtertje Lena. Een tijdje geleden begon ik heel spontaan tegen mijn vriendin Rosa het bekende refrein Mama, je bent de liefste van de hele wereld te zingen. Dat liedje kreeg ik niet meer uit mijn hoofd en vond het eigenlijk helemaal zo gek nog niet om hier iets mee te doen. Nadat ik de vette orkestband te horen kreeg werd ik heel erg enthousiast. Dat is ook exact de reden dat ik met de jongens van Sonic Solutions uit Roosendaal samenwerk.

Onlangs nam Jeffrey deel aan de bekende Amsterdamse talentenjacht Jantjes Verjaardag. Helaas mocht hij niet door naar de finale. Toch leverde de deelname aan deze show hem leuke reacties op. Dat resulteerde ook weer in een aantal optredens. Inmiddels timmert Jeffrey een jaar of 7 professioneel aan de weg. Hij merkt wel dat het gebied waar hij geboekt wordt zich als een olievlek aan het verspreiden is. Als Mama die vlek nog groter maakt hoor je Jeffrey niet klagen.

Boek Jeffrey Brons hier!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat