VBRO

Jeffrey Hoekstra presenteert debuutsingle JE KAN VAN MIJ DE KLERE KRIJGEN

Je kan van mij de klere krijgen is de titel van de debuutsingle van Jeffrey Hoekstra. Hij geeft daarin een duidelijke boodschap weer. Niet zomaar een Liefdeslied of een hartverscheurend levenslied.. Nee.. Ditmaal is het heel duidelijk.
Jeffrey is er klaar mee! Van hem kan ze de klere krijgen.

De Friese zanger wou al een tijdje zijn eerste eigen plaat uit brengen en is in Nijland bij JOLEY Audio Studio op zoek gegaan naar een bij hem passend geheel. Verschillende verhalen zijn over en weer gedeeld waarna er één boodschap duidelijk boven kwam. Dat verhaal is vertolkt naar deze debuutsingle.

Je kan van mij de klere krijgen is een track geworden waarin duidelijk word geschetst dat je veel om iemand kan geven, maar als je op je hart wordt getrapt. Hoe moeilijk het ook lijkt, het gevoel kan ineens 180 graden draaien.

Jeffrey staat gewoon met beide voeten stevig op de grond en kijkt met een lach naar de wereld. Al is het voor een artiest soms best lastig om de juiste koers te bepalen in het nu nogal onrustige evenementen landschap, zegt Jeffrey.

Hij laat voor hem de pret niet bederven en gooit met een dreun deze nieuwe plaat muziekland in. Want laten we heel eerlijk zijn.. wat er ook gebeurt.. Je kan van mij de klere krijgen. Deze single wordt uitgegeven op het JOLEY Label en zal op alle bekende portals en social media te vinden zijn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat