VBRO

Jeffrey Lake presenteert catchy meezinger ‘Porsche Panamera’

Op het moment dat Jeffrey Lake de demo van z’n nieuwe single ‘Porsche Panamera’ te horen kreeg, was hij compleet verrast. Het is namelijk een droom van Jeffrey om ooit zo’n auto in bezit te hebben. Daarover had hij het tijdens de voorbesprekingen van de plaat helemaal niet gehad. De enigste boodschap die Jeffrey van producer Justin Pieplenbosch meekreeg was om op zoek te gaan naar een goed Latin nummer met onwijs veel streams met als doel deze te coveren. Als grote fan van deze muziekstijl stond Jeffrey voor een enorme uitdaging om een lied te vinden die daaraan zou voldoen.

Jeffrey: ‘ Ik stelde die vraag ook aan mijn manager Leo Lauffer. Hij is afkomstig van de Caraïben en noemde meteen ‘Guajira Guantanmera’. Leo gaf aan dat Justin het tempo wel kon versnellen en er een zomervibe aan kon geven. Ik heb meteen Justin gebeld en hij vond het hélemaal te gek. Samen met Edwin de Groot heeft hij vervolgens deze gave stoere tekst geschreven en een fantastisch arrangement gemaakt. Heel toevallig kwam ik tijdens mijn vakantie in Spanje met iemand in gesprek over deze single. Hij nam meteen contact op met een goede vriend in Nederland die vorig jaar een nieuwe Porsche Panamera had gekocht om te vragen of hij dit exemplaar beschikbaar wilde stellen voor de videoclip. Dat is gelukt en ben heel erg blij met de catchy meezinger die absoluut blijft hangen.’

‘Porsche Panamera’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 31 juli 2023 via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. De beelden van de clip kun je bewonderen op Youtube en de socials van Jeffrey Lake.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat