VBRO

Jeffrey Stappers lanceert heerlijke nazomerplaat Emilie

Jeffrey Stappers omschrijft zijn nieuwe single Emilie als een heerlijke nazomerplaat waarvan de magie in de lucht blijft hangen. Samen met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is getracht om de wereldhit Bésame van David Bisbal en Juan Magán zo dicht mogelijk na te bootsen. Uiteindelijk is besloten om het tempo iets langzamer te laten lopen om er toch nog een klein beetje een eigen draai aan te geven. Femke Reuvers heeft het geheel voorzien van een Nederlandstalige tekst en de titel Emilie bedacht.

Jeffrey: Het is de tweede samenwerking met producer Frank Verkooyen. Ik moet eerlijk zeggen dat de reacties op m’n vorige single “Het maakt mij niets meer uit” waarvoor Frank ook verantwoordelijk is, ontzettend positief waren. Op Spotify gaat de plaat al richting de 85.000 streams. Ik krijg regelmatig filmpjes van fans waarin te zien is dat ze uit hun dak gaan als het nummer in een kroeg voorbijkomt. Echt helemaal te gek. Op 15 oktober 2022 organiseer ik overigens een cd-presentatie. Alle info hierover staat binnenkort op mijn Facebookpagina.

Emilie, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 7 september 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij de bekende TV-zenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat