VBRO

Jeffrey Stappers lanceert nieuwe single HET MAAKT MIJ NIETS MEER UIT

Kwaliteit van de bovenste plank is voor de uit Amsterdam afkomstige entertainer Jeffrey Stappers iets wat hij hoog in het vaandel draagt. In het verleden heeft hij al een tweetal singles op de markt gebracht waaraan echte vakmensen hebben meegewerkt. Z’n jongste single Het maakt mij niets meer uit is opgenomen bij producer Frank Verkooyen. De manier waarop Jeffrey met Frank in contact kwam is nogal bijzonder te noemen. Zijn vriendin Margaretha Treesa had namelijk in het geheim alles al in het werk gesteld om dit oorspronkelijke juweeltje van André Hazes senior bij The Boom Music Studio in een nieuw vaatje te gieten.

“Omdat mijn schoonmoeder en schoonzus al vaker hadden gezegd om iets met dit nummer te doen ging ik twijfelen. Een aantal collega-artiesten hadden namelijk dit lied al gecoverd. Ik vertelde tegen mijn vriendin dat ik het desnoods voor mezelf wilde opnemen. Zij zei toen dat we dat niet gingen doen. Via via had ze geregeld dat ik een afspraak met Verkooyen had. Ik was totaal overrompeld. Ik vertelde tegen Frank dat ik het graag zo origineel mogelijk wilde houden. Daar had hij echter een heel ander idee over. Het eindresultaat is echt helemaal te gek”, aldus Jeffrey.

Het maakt mij niets meer uit, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 29 december 2021 via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen bij de clipzenders en op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat