VBRO

Jeffrey Tanis komt met nieuwe single Ik ga door

Jeffrey Tanis heeft het afgelopen jaar muzikaal niet stil gezeten. Doordat alles anderhalf jaar geleden plotseling tot stilstand kwam door de corona maatregelen zat Jeffrey ineens met een lege agenda. Maar dat weerhield hem er niet van om bij de pakken neer te gaan zitten. Hij begon met het bouwen van zijn eigen studio aan huis en is muziek gaan produceren.

Dit resulteerde in prachtige nieuwe nummers waarvan er een aantal in de aankomende maanden zullen worden uitgebracht. De eerste single release Ik Ga Door verschijnt vandaag. Met deze nieuwe single, die Jeffrey samen met Linda Baarbe heeft geschreven en zelf heeft geproduceerd, laat hij wederom horen wat hij muzikaal in huis heeft. Een lekker uptempo nummer waar de beste muzikanten van Nederland op mee hebben gespeeld.

Jeffrey heeft inmiddels een heel nieuw album klaar liggen maar die laat nog even op zich wachten. Een aantal van de nummers die op dit album verschijnen zullen de aankomende periode als singles verschijnen. Zo krijg je alvast een mooi voorproefje van wat je van dit album kan gaan verwachten.

De single Ik ga door is vanaf nu overal te beluisteren en te streamen via de bekende kanalen zoals Spotify, Apple Music, Itunes, YouTube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat