VBRO

Jermaine Stuiver stippelt zijn eigen koers uit met VOEL JE MIJN VERLANGEN

De muzikale carriere van Jermaine Stuiver begon in 2016 vorm te krijgen na de lancering van zijn debuutsingle Mooie ogen. In de daaropvolgende jaren verschenen nog een paar singles waaronder in 2019 Toen kwam die nacht die tot stand kwam na zijn deelname aan het TV-programma De Muzikale Uitdaging. Binnen drie uur werd deze track geschreven, gecomponeerd, ingezongen en geproduceerd. Een aantal mensen uit de muziekwereld vonden deze sound bij hem passen, maar Jermaine had daarover een andere mening.

Op een gegeven moment maakte hij kenbaar dat hij zijn eigen koers wilde varen met liedjes die hij zelf wilde en wat bij hem zou passen. Achteraf gezien had hij die stap veel eerder moeten nemen, maar hij volgde het advies op van mensen uit het vak. Het is nu echter de hoogste tijd om middels zijn nieuwe single Voel je mijn verlangen te laten horen en zien voor welke sound Jermaine heeft gekozen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal en de single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label.

Jermaine hoopt echt dat Voel je mijn verlangen ervoor zorgt dat zijn naamsbekendheid gaat groeien. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er een heel goed gevoel bij heb. Het door Hans Louws geschreven lied voldoet aan alle wensen die ik voor ogen had. Het klinkt heel er gezellig door de vrolijke klanken van oa. de accordeon. Ook platenbaas Ronald Visch heeft hoge verwachtingen van deze topproductie. Ik ben erg blij met dit nieuwe team dat het beste met mij voorheeft. Zij steunen mij op alle fronten over de weg die ik vanaf nu wil bewandelen, glundert de 26-jarige zanger uit Apeldoorn.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat