VBRO

Jeroen Stevens dendert lekker door

Voor wie dacht dat Jeroen Stevens was gestopt met de muziek heeft het helemaal mis.
Jeroen is samen met Chris de Roo, die zijn boekingen verzorgd, bij Jeroen Russchen en Robert Vredeveld geweest voor een gesprek omtrent een nieuwe single en deze ligt al klaar om opgenomen te worden.
In coronatijd iets uitbrengen vond ik jammer, want ik heb nu 3 jaar, inclusief coronajaar, een radiostilte gehad. Ik wil dat het liedje voldoende aandacht gaat krijgen. Is het een come-back? Nee, want ik ben nooit weggeweest.

In 2018 kreeg ik de kans om in de musical “Footloose” te spelen en dat was waanzinnig. Een paar maanden na de laatste show kreeg ik een hoofdrol in de Groningse misdaadroman “Liek achter de badde”. Door deze kansen ben ik mij gaan focussen op het acteren. De muziek lag dan wel stil, maar ik bleef in “the picture”. Je moet als artiest gezien worden en dat is volgens mij wel gelukt. Het figureren in oa GTST en vele andere producties, maar ook het presenteren bij RTV EEN ging lekker door, ook in coronatijd. Het is dan wel met allerlei regeltjes, maar je kunt dan nog prima televisie maken.
Qua grote optredens was er niets, maar ik mocht met regelmaat onderdeel zijn van besloten feestjes en ook bij uitvaarten.
Onlangs ben ik een samenwerking aangegaan met Visto World. Een extra toevoeging voor mij om nog meer in de entertainment te kunnen doen. Het voelt als een geschenk.
Er komen ook nog Sinterklaasliedjes uit van Jeroen als Regelpiet. Dit is een typetje dat hij speelt bij “Het grote boek van Sinterklaas”.

Jeroen is ook helemaal op zijn plek bij RTV EEN. Op 20 december 2019 startte zijn avontuur als presentator bij de lokale omroep. Samen met Gea Bleuming presenteerde hij ‘1 op vrijdag”. Door allerlei regels in verband met corona werd het duo gescheiden. Jeroen kreeg het amusement op zich en al snel zagen ze nieuwe mogelijkheden, corona heeft dus ook iets moois gebracht, althans voor Jeroen.
Er moest een naam komen voor het programma en Jeroen was er snel over uit dat het open en algemeen moest zijn. Mijn wereld is een leven in de spotlight, het podium is voor mij een thuis. Op het podium staan niet alleen zangers en zangeressen.

Met trots kan ik vertellen dat Stevens Podiumgasten een derde seizoen krijgt, want de artiesten blijven lekker bezig met nieuwe dingen. Ook in coronatijd bleven ze productief en brachten ze nieuw muziek.
Achter de schermen waren we al bezig met een nieuw decor en dat is dan gelukt.
Op zaterdag 4 september is de eerste aflevering van seizoen drie te zien bij RTV EEN. Dit seizoen trappen we af met twee gezellige meiden, namelijk ZUS.
Ben je artiest en wil je ook graag eens aanschuiven, laat dan de plugger contact opnemen met Jeroen via info@jeroenstevens.com.
Ik werk erg nauw samen met Dennis van der Kraan van Score Promotions. Hij heeft de weg allang gevonden en daar ben ik echt heel blij mee. Elke week krijg ik nieuwe namen en zo heb ik altijd een artiest voor mijn programma.
Een artiest investeert heel veel en het is fijn als je in samenwerking met de pluggers iets extra’s kunt betekenen. Als artiest weet ik ook hoe belangrijk promotie is. In mijn programma neem ik de tijd voor de artiesten, want achter de artiest zit de ware persoon en dat mag belicht worden.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat