VBRO

Jeroen Stevens verrast op de set van GTST

Jeroen Stevens kan het niet vaak genoeg zeggen dat hij droomt van een leven in de spotlight. Sinds 2006 is hij zanger van het Nederlandse lied en dat werd op 1 april 2014 zijn werk. Hij heeft een combinatie gecreëerd waar hij gelukkig van word. Zo is hij in 2010 gaan figureren in diverse producties. In januari 2018 kreeg hij een rol in de musical “Footloose” en in het zelfde jaar een hoofdrol in de Groningse misdaadroman “Liek achter de Badde”.

Ook met “Het grote boek van Sinterklaas” werkt hij samen en kruipt hij elk jaar in de huid van Regelpiet. Zo zijn de opnames net achter de rug voor een nieuw seizoen van het Sinterklaasjournaal Stadskanaal.
Bij RTV EEN is hij presentator sinds december 2019. De opnames voor zijn programma “Stevens Podiumgasten” bij RTV EEN, is nu gestopt in verband de zomerstop. Hij is dankbaar dat hij dit allemaal kan combineren.

We weten ook dat Jeroen sinds 2012 vaak te zien is in GTST.Meerdijk is voor mij mijn tweede thuis. Elke keer dat ik er weer naar toe mag is voor mij een feestje. Dat blije gevoel, dat is echt heel fijn. Je kunt het vergelijken met iemand die je al heel lang niet meer hebt gezien. Ik heb mijn dankbaarheid getoond aan de crew en cast, want ik stap altijd in heel warm bad. Iedereen is gelijkwaardig, ik heb het nog nooit anders gevoeld.

Vrijdag, 12 mei, ging om 03.15 uur mijn wekker, want ik moest mij om 07.15 uur melden op de set.
Ik ben liever veel te vroeg dan 1 minuut te laat. Op de set van GTST hebben ze een strakke planning.
De opnames stonden erop en nietsvermoedend liep ik met de groep terug naar de holding (de ruimte waar we ons altijd verzamelen). Ik werd gevraagd of ik nog even mee terug wilde lopen naar de set. Daar werd ik verrast door het team. Ik kreeg een heel mooi GTST-pakket, een foto op de set van “Boks” en een rondleiding door de studio. Een enorme waardering als trouwe kijker van het eerste uur en mijn inzet als figurant. Ik mag mij, ook volgens hen, inwoner van Meerdijk noemen. Een rolletje? Ja dat zie ik zeker wel zitten, zegt Jeroen met een brede glimlach.

Binnenkort komt Jeroen met een nieuwe single. Daar wordt hard aan gewerkt samen Jeroen Russchen en Robert Vredeveld.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat