VBRO

Jesse Bos maakt met IK WIL LEVEN zijn debuut als zanger

Nu de Corona een beetje op zijn retour lijkt wil Jesse Bos uit Elburg vol gas de zomer in met gezellige muziek. Dat gaat hij dan ook gelijk doen met zijn debuut single “Ik wil leven”. Volgens Jesse Bos en zijn producer Arjan Venemann is het een lekker zomers en dansbaar nummer en met de klanken van de accordeon is het een liedje wat goed blijft hangen, een lekkere meezinger.

Jesse Bos, 21 jaar jong en woonachtig in Elburg, is werkzaam in de verblijfsrecreatie als assistent Parkmanager. Buiten het werk doe ik graag leuke dingen met mijn vriendin en met mijn vrienden. Ik ben regelmatig te vinden op een terrasje, bij een feestje of lekker een beetje toeren op de scooter. Ook mag ik graag een rondje wandelen door het bos of langs het water. Verder vind ik het heerlijk om te varen. Vanaf jongs af aan ben ik al gek van het Hollandse lied. Thuis werd dit ook regelmatig gedraaid.

Toen ik een jaar of 16/17 was begon ik op stap te gaan. Ik zat regelmatig in de kroeg en na wat karaoke avonden kwamen we er achter dat ik wel leuk kon zingen. Sindsdien had ik regelmatig de microfoon in handen. Toen ik eens op een feestje was kreeg ik weer de microfoon en mocht ik wat liedjes zingen. Hier was ook een kennis van Arjan Venemann en deze gaf mij het telefoonnummer van Arjan. Op deze manier kwam ik in contact met hem om eens te kijken naar de mogelijkheden. Ik heb een afspraak gemaakt met Arjan Venemann om te laten horen wat ik kan. Hij was positief en is begonnen met het schrijven van een nummer. Ik heb hem wat input gegeven waarover het liedje moest gaan. En zo ontstond mijn debuutsingle “Ik wil leven”.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat