VBRO

Jessy Arjaans bezegelt samenwerking met Knock Knock Music met nieuwe single EEN TWEE DRIE VIER

Veel eerder dan gepland verschijnt de nieuwe single ‘Een Twee Drie Vier’ van Jessy Arjaans op haar nieuwe platenlabel Knock Knock Music.’ Haar jongste single ‘Dat ik geen engel ben’ verscheen afgelopen april, maar vanwege een ontzettend leuk en positief gesprek met Rob van Knock Knock bleek dat hun neuzen dezelfde kant opstonden. Om het publiek alvast een klein beetje in de stemming te brengen van hun plannen is besloten om op 7 juli 2021 haar nieuwe feestknaller te lanceren.

Jessy is al geruime tijd een enorme fan van de Duitse zangeres Anna-Maria Zimmermann. Met name de grote hit ‘Himmelblaue Augen’ betekende zoveel voor haar dat ze daar een Nederlandstalige tekst op liet schrijven en ‘Hemelsblauwe ogen’ op single uitbracht. Dat bleek een schot in de roos. ’Ik vertelde tegen Rob dat ik eigenlijk qua repertoire die kant op wilde en streef om party-zangeres te worden. Vooral het dak eraf laten gaan in feesttenten en kroegen, lijkt mij helemaal te gek. Datzelfde idee had Rob ook die meteen spijkers met koppen wilde slaan. Ik stelde daarom voor om het nummer ‘1,2,3,4: Heute Nacht da feiern wir!’ eveneens van Anna-Maria Zimmermann in een Nederlandstalig jasje te steken. Rob was het hier volkomen mee eens en zette alles in gang om dit pan uit te werken. De tekst is geschreven door Maurice de Jong en het arrangement is gemaakt door Niels Lingbeek. Je wilt niet weten hoe blij ik ben met de samenwerking die ik met Knock Knock ben aangegaan. Zij verzorgen voor mij ook exclusief de boekingen en behartigen mijn management’, aldus Jessy.

‘Een Twee Drie Vier’ is vanaf 7 juli 2021 via de bekende kanalen te streamen. De clip, opgenomen door Future Films Europe, is te bewonderen op Youtube.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat