VBRO

Joey Bos staat aan de vooravond van z’n landelijke doorbraak

Vorige week werd de nieuwe single ‘Liefste’ van Joey Bos gelanceerd. Dat redactie van Thuis in Holland was erg onder de indruk van deze productie en nam telefonisch contact met hem op. Wij zijn van mening dat dit nummer hem kan helpen aan z’n landelijke doorbraak.

Joey is momenteel nog 22 jaar, maar niet lang meer. Op 13 december 2020 viert hij z’n 23ste verjaardag. In het dagelijks leven is hij dakdekker en woont in Zaltbommel. Heel toevallig woont de neef van zijn moeder (producer en zanger Henk Damen) bij hem om de hoek. Vanaf het begin van z’n muzikale carrière, die inmiddels een jaar of 4 loopt, helpt Henk hem van A tot Z. Inmiddels heeft hij al 12 kant en klare liedjes voor hem geschreven én geproduceerd.

‘Ik moet eerlijk zeggen dat ik heel erg tevreden ben over de samenwerking. Henk weet precies wat ik kan en waar mijn voorkeur naar uitgaat. Ik geniet van rustige nummers met een leuke verhaallijn. Van de opgenomen 12 liedjes zijn er ondertussen 4 op single verschenen. De rest staat allemaal op m’n debuutalbum ‘Betoverend Mooi’. Vanwege Covid-19 is een releaseparty er nooit van gekomen, maar wat in het vat zit verzuurt niet, stelt Joey. Voor meer info surf naar zijn fan-pagina op Facebook: https://www.facebook.com/FanpaginaJoeyBos

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat