VBRO

Johan Heeren Lanceert Hit Mix i.s.m. Party DJ Rudie Jansen

Terwijl Johan Heeren net begonnen was aan de promotie van zijn single ”La Linda” komt platenbaas/ plugger Jolanda Clement (van JC Records) in contact met Party Dj Rudie Jansen. Rudie die bekend staat om zijn party/ feestmixen stelt voor om enkele hit nummers van Johan Heeren om te toveren tot een mooie mix. Na overleg worden de nummers en het bijpassend beeldmateriaal van: ”Jij bent alles”, ”Geraldine…(va jouer de la mandoline…!)”, ”Onder de volle maan”, ”La Linda”, ”Barcelona” en ”Hey Baby Que Paso” gebruikt voor deze gezellige medley.

Johan Heeren en zijn team zijn bijzonder enthousiast over het fantastische eindresultaat en hopen dan ook dat ze het publiek en de radiostations in deze moeilijke corona periode kunnen opvrolijken met deze gezellige feestmix.
Bij de single is een speciale videomix montage gemaakt door Party DJ Rudie Jansen en zal binnenkort te bewonderen zijn op YouTube en de diverse clipkanalen.

De Hit mix van Johan Heeren’ zal digitaal worden uitgebracht door platenlabel JC-Records en te downloaden zijn via de welbekende downloadportals. Naast de digitale verkoop, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat