VBRO

Johan Kettenburg hoopt op betere tijden en wil dan weer ‘Even op visite’

‘Even op visite’ de nieuwe single van volkszanger Johan Kettenburg is op zijn verzoek geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen. Samen met producer Maarten de Groot van M-works wist Henny het gevoel van Johan perfect te vertalen naar een Hazes-waardige, onvervalste smartlap.

Door de pandemie mist Johan niet alleen zijn fans maar ook zijn familie. Hij kijkt ernaar uit om weer op het podium te staan, zijn fans te vermaken en zijn familie en vrienden weer in zijn armen te kunnen sluiten. Johan neemt je met ‘Even op visite’ mee naar betere tijden. Uit het oog, maar niet uit het hart.

Voor de release en promotie ging de in Hilversum geboren en getogen volkszanger en ultieme vertolker van het levenslied opnieuw een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch en het label UltimateDisk.

Afgelopen jaar was Johan Kettenburg regelmatig te zien in het succesvolle TV-programma ‘Ik geloof in mij’ en stond hij zelfs 2-maal op het podium van het Ziggo Dome. Johan mag ondertussen het nieuws delen dat hij ook in het 2e seizoen van ‘Ik geloof in mij’ te zien zal zijn. In de nieuwe reeks komen onder meer de weg naar de Ziggo Dome concerten en alle voorbereidingen hierop aan bod. De tweede reeks is komend voorjaar te zien.

In zijn ruim 20-jarige muzikale carrière heeft hij vele succesvolle singles uitgebracht zoals: ‘Al jouw woorden zijn teveel’, ‘Mijn Zoon’, ‘Waar is het feestje’ en ‘Alles is over’. Voor ‘Mij krijg je niet stuk’ ontving hij in 2015 zelfs de ‘Sena Demopanel Award’ tijdens de Buma-NL dag in Den Bosch.

Een hoogtepunt voor hem was om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen optreden. In 2013 doet Johan Kettenburg mee aan het SBS-programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij het dankzij een wildcard van André Hazes & Danny de Munck tot de finale wist te schoppen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat