VBRO

Johan Kettenburg zingt SORRY HET SPIJT ME

Een mens maakt soms fouten. Dat is absoluut geen schande. Als je ervoor uitkomt zijn de woorden “Sorry het spijt me” genoeg om de plooien meestal weer glad te strijken. Johan zelf is iemand die zich stoort aan mensen die het woord sorry niet uitspreken. Samen met diepte Interview Bart heeft hij in het verleden al het één en ander meegemaakt. Dat kwam onlangs weer ter sprake en ze kwamen tot de conclusie dat dit de basis moest worden van zijn nieuwe single, want je bent pas een vent als je sorry zeggen kunt. Vandaar dat gekozen is voor de titel Sorry het spijt me.

Het is de tweede single die Johan vrij snel achter elkaar uitbrengt. Volgens Johan kwam de ode aan Jacques Herb en John Collee middels de nieuwe versie van Het maakt mij niets meer uit er eigenlijk tussendoor. Uit diverse hoeken leverde dit veel positieve reacties op. Er is ook bewust voor gekozen om het lied Sorry het spijt me gewoon uit te brengen op de vooraf afgesproken datum. De opnames vonden zoals altijd plaats i.s.m. met zijn vaste producer Richard Poot van Pro Music Studios Eemnes. Vanaf nu gaat Johan er weer volop tegenaan. Hij heeft al een paar feestnummers op de plank liggen die waarschijnlijk in 2023 worden gelanceerd. Dit feestbeest is overigens te boeken via 06- 3041 1393.

Sorry het spijt me uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 26 Augustus 2022 via de bekende streamingdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Joey (Filmcreatie), is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de social mediakanalen van Johan Kettenburg.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat