VBRO

John de Bever verzorgt officiële loting UEFA FUTSAL EURO 2022

John de Bever speelde in zijn zaalvoetbal carrière 28 Interlands en scoorde 18 goals! Ook is hij in 1997 uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Met deze eervolle titel op zak is hij vereerd dat hij op 18 oktober op de KNVB Campus te Zeist de loting samen met Vic Hermans mag voltrekken!

Het UEFA Futsal EURO 2022 wordt van 19 januari t/m 6 februari gespeeld in Nederland (Amsterdam Ziggodome / Groningen MartiniPlaza). Het grootste EK Futsal ooit! Zestien teams strijden om de felbegeerde Europese titel. John de Bever en Vic Hermans (twee van Nederlands grootste Futsal-spelers ooit) verzorgen op 18 oktober de trekking voor de loting van dit spectaculaire toernooi.

John de Bever die nog wekelijks in de zaal te vinden is, is euforisch: ‘We gaan er met dit prachtige toernooi voor zorgen dat de sport opnieuw immens populair gaat worden. Net zoals dit gelukt is met het Vrouwen Voetbal. Ik ben er meer dan klaar voor! En wat had ik graag jong geweest en meegespeeld. Ik ben trotse ambassadeur van deze sport’!.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat