VBRO

John Enter denkt na over de toekomst en presenteert warme single VOOR NU EN LATER

John Enter staat al jaren bekend als vertolker van het echte feestrepertoire. Toch lanceerde hij in 2021 de rustige single ‘Levens Melodie’. Dat had mede te maken door het wegvallen van zo’n beetje alle evenementen vanwege de pandemie. In eerste instantie wilde John met carnaval weer een feestplaat uitbrengen, maar vanwege de onzekerheid of dat nu wel of niet door zou gaan, besprak hij met Arjan Venemann z’n muzikale wensen. John vertelde dat hij regelmatig nadenkt over de mensheid en is van mening dat als we zo verder gaan met de wereld het een keer ophoudt. John kwam tot de conclusie om daarover een plaat te maken. John schreef samen met z’n zoon Chiel en producer Arjan de tekst van Voor nu en later . Arjan heeft vervolgens het arrangement gemaakt en de gitaarpartijen laten inspelen door Marcel Fisser.

Ik heb zelf ook kleinkinderen. Dat het klimaat aan het veranderen is blijkt wel uit allerlei dingen die we dagelijks in het nieuws horen. Het is nog maar de vraag of zij over een paar jaar nog kunnen zwemmen in de Middellandse Zee. Tijdens de brainstormsessie over de tekst kwamen steeds meer voorbeelden op tafel. Een aantal hiervan zijn verweven in de tekst. De wereld is toch niet voor ons alleen, maar voor de kinderen en iedereen. Daarom moeten wij beschermen en over hem gaan ontfermen. Dat is de boodschap die ik iedereen mee wil geven, aldus John.

De single Voor nu en later is verkrijgbaar vanaf 23 februari 2022. De clip, opgenomen door Crewson Multimedia is te bewonderen op Youtube en de socials van John Enter.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat