VBRO

JOHN HEESAKKERS presenteert nieuwe single ALS JE OGEN NIET MEER SPREKEN

De Coronacrisis heeft heel Nederland nog steeds in zijn greep, dat betekent niet dat John Heesakkers bij de pakken neerzit; sterker nog de sympathieke zanger uit Hoensbroek komt binnen een jaar alweer met een nieuwe single die luistert naar de titel Als Je Ogen Niet Meer Spreken.

Daar waar zijn vorige plaat het goed deed, hoopt de zanger dat hij met deze potentiële hit ook weer de nodige aandacht en waardering krijgt van de verschillende Nederlandse muziek zenders.

Het nummer is 20 jaar geleden uitgebracht door Dennie Damaro, echter hoopt John met zijn warme stem en het nummer meer uptempo te geven de plaat naar een hoger niveau te tillen. Om dit te realiseren heeft hij besloten om dit nummer onder te brengen bij een ander label namelijk HIT IT Music en Casper Janssen Music Promotion zal de plugging/promotie verzorgen.

Een kenmerkend detail is natuurlijk de accordeon die zeker niet mag ontbreken, welke wordt verzorgd door Daniël Metz, achtergrond zangeres is niemand minder dan Natasja den Toom. Deze productie wordt weer verzorgd door het productie team Sonic Solutions uit Roosendaal.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat