VBRO

John Medley en zijn Medley’s Angels lanceren THE WANDERER

Haags feestbeest John Medley heeft een totaal nieuw zomerconcept ontwikkeld. Een spectaculair Amerikaans getinte live show met alles erop en eraan met de naam ’Medley’s Angels’ on tour!

Als ondersteuning van dit project heeft hij samen met deze getalenteerde angels een gecoverde versie van ‘THE WANDERER’ opgenomen. Een lekker herkenbaar nummer van Dion uit ’61. Ook bekend als movie-song van de Amerikaanse film ‘The Wanderers’. De productie van deze remake is verzorgd door Peter van Kesteren van Leico Music en de RTV-promotie door UltimateDisk

De moedige dames aan Medley’s zijde zijn de drie zang-toppers Janey Rowen, Dee en Margareth, de twee dans-sensaties Jennifer & Natascha van Thea Adelaar en de trompet-heldin Jackie-T. Allen vrijgevochten dames met een aantrekkelijke uitstraling!

De clip van ‘THE WANDERER’ is met diverse figuranten op meerdere locaties opgenomen door cameraman Ron Schmid (bekend als Ronnie de Cameramoney van SBS6). Ook een mooie rol is weggelegd voor wereldkampioen flyboarden Bo Krook. Hij heeft met zijn team een spectaculaire invulling aan de clip gegeven met special effects, vuurwerk en extreme duikvluchten.

Dit zomerproject is opgedragen aan de vrouw, moeder/ouders, familie en vrienden van John Medley. Dankzij de hulp en ondersteuning van de complete crew, sponsors en diverse media (en niet te vergeten, de tip van John Tuunter over de podium-truck van Han uit Rotterdam) is het gelukt om dit geweldige initiatief neer te zetten… waar John uiteraard heel dankbaar voor is.

Kortom, de Medley’s Angels on tour truck komt naar je toe deze zomer… in het pretpark of op het plein, op de camping of in het bos, op het sportveld of bovenop de berg… niks is ons te gek! ‘THE WANDERER’ is vanaf vandaag te downloaden en te streamen via de bekende platforms.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat