VBRO

John West scoort platina plaat met JOUW BLIK

Afgelopen maandag tijdens het Muziek op het Plein ontving John West een platina award uit handen van Jan Smit voor de single ‘Jouw Blik’ die inmiddels bijna 20 miljoen keer is beluisterd op Spotify.  

Fantastisch dat de mensen in het land dit liedje zijn gaan ontdekken en waarderen waardoor het, zonder dat het ooit echt de hitlijsten heeft gehaald, nu deze platina bekroning krijgt. Het theater en de concertlocaties in Nederland zijn magisch voor mij. Het voelt altijd geweldig om zo dicht bij de fans te zijn en samen een knalfeest te bouwen. Jouw Blik wordt waar ik ook optreed altijd volop meegezongen, aldus een tevreden John West. 

In de afgelopen jaren heeft John bewezen een vaste waarde op de Nederlandse podia te zijn. Met hits als Jouw blik, Wit Zwart, Lekkerding en Je Raakt Me Zo weet hij telkens weer zijn fans te verrassen. De muziek van John West onderscheidt zich in het volkse- en feestsegment altijd vanwege de zekere stijl en klasse die het in zich heeft en vooral de hoge kwaliteit. 

6 mei verscheen de nieuwe single van John West Sexy Lady met Lange Frans. 

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat