VBRO

John West zingt in nieuwe single over wat we allemaal weleens willen zeggen

Als er een iemand is die weet welke liedjes en kreten keihard meegezongen worden, dan is het een van Nederlands meest gedraaide artiesten in de horeca.. John West. Met zijn nieuwe single Vergeef Me snijdt de zanger een voor vele herkenbaar onderwerp aan. De meeste kennen het wel, een avond die compleet uit de hand loopt omdat het nou eenmaal veel te gezellig was. En dan heb je natuurlijk het een en ander uit te leggen. John West zingt hierover in zijn nieuwe feesthit.

Hij werd voor zijn nieuwe single niet alleen geïnspireerd door persoonlijke ervaringen maar ook door verhalen van vrienden en de vele reacties van zijn publiek in het land. Ik sta regelmatig ergens op te treden en krijg dan te horen… ‘Hé John, ik had beloofd allang thuis te zijn maar het is gewoon te gezellig…’. Het idee om juist over dit onderwerp dan een plaat te maken was snel geboren., aldus de populaire zanger.

De single wordt ondersteund door een impactvolle videoclip waarin John West er alles aan doet om zijn kameraad te helpen bij het vragen van vergeving. Want na vele sorry wanhoopspogingen bij zijn vriendin lukt het met het welbekende Vergeef Me bloementje toch nog! Dat is ook meteen de boodschap die de zanger mee wil geven. Maak van iedere dag een feest en als het een keer wat later wordt, neem een mooi bos bloemen mee, zing Vergeef Me en maak het snel weer goed want het leven is veel te mooi en te kort om ruzie te maken.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat