VBRO

Johnny Anders met remake van Johnny Jordaan klassieker PIKKETANUSSIE

Volkszanger Johnny Anders brengt een ode aan de Amsterdamse liedjes en de zangers van weleer met een eigentijdse remake van de Johnny Jordaan klassieker PIKKETANUSSIE.

Johnny Anders timmert al jaren aan de weg en ontroert mensen met zijn opvallende stem. De zingende schoorsteenveger wordt vaak vergeleken met zanger Willy Alberti omdat de klankkleur van zijn stem vrijwel hetzelfde is. Johnny Anders ziet Willy Alberti dan ook als zijn grote voorbeeld.

Het Amsterdamse repertoire spreekt hem enorm aan. Tegenwoordig hoor je op de radiostations vaak dezelfde genres en daar wil Johnny verandering in gaan brengen. Hij zong vroeger al nummers van Willy Alberti, Heintje, Manke Nelis, Johnny Jordaan, Tante Leen, André Hazes en overige Amsterdamse artiesten.

Met zijn dochter Suzanne heeft hij meegedaan met het RTL4 Tv-programma X-Factor en al snel gingen mensen zijn stem vergelijken met dat van Willy Alberti. Met zijn gevoelige vertolking van Droomland wist John maar liefst 9x achter elkaar in de Hot Seat te blijven zitten bij het SBS6 tv-programma Bloed, Zweet en Tranen.

Iedereen kent die gezellige Amsterdamse liedjes, maar je hoort ze veel te weinig op de radio. Johnny Anders hoopt met zijn nieuwe single PIKKETANUSSIE dat het Amsterdamse genre weer leven in wordt geblazen en vaker te horen zal zijn op de Nederlandse radio.

Websites: www.johnnyanders.nl / https://www.ultimatedisk.nl/artikel/johnny-anders-pikketanussie/

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat