VBRO

Johnny Eissing maakt comeback met DOM DIEDELDIE DOM

Dat Nederlandstalige muziek leeft als nooit te voren is meer dan ooit duidelijk. Vele grote evenementen worden georganiseerd rondom het fenomeen Piratenmuziek en deze worden gretig bezocht door vele tienduizenden mensen. In 1985 scoorde Johnny Eissing een grote piratenhit met zijn single Mijn grote wens die tot op de dag van vandaag nog regelmatig te horen is op vaderlandse piratenzenders.

Johnny Eissing, die in het dagelijks leven Folkert Eizinga heet, treed nog regelmatig op samen met zijn dochter tijdens gelegenheden. Het bloed kroop waar het niet gaan kan en Johnny nam contact op met topproducer Martin Sterken die als ábsolute specialist bekend staat binnen het piratengenre. Johnny had een grote wens om 1 van zijn favoriete songs Dom Diedeldie Dom uit te brengen van Dick van Altena. Dick gaf hem toestemming dit te doen en zo is het de allereerste plaat sinds de jaren tachtig voor Johnny Eissing weer een feit is.

Johnny sluit niet uit dat er in de toekomst nog meer van hem ter verwachten is qua nieuwe singles en hij verheugt zich er op zijn oude hits en zijn nieuwe single voor publiek te mogen zingen.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat