VBRO

Johnny Gold lanceert OPA’S OUWE TREKZAK

Ondanks de onzekerheid van alle maatregelen en beperkingen die het coronavirus in deze tijd wellicht met zich mee brengt is er dan toch een feestelijk lichtpuntje voor wanneer er wel gefeest zal mogen worden, wat Johnny Gold, onze koning van de feestmuziek, betreft zal dat of nu al zijn of in ieder geval zo snel mogelijk .. want we zijn er zachtjes aan met zijn alle hard aan toe om is stevig uit het dak te gaan !!!

Deze nieuwe productie is een samenwerkingsverband tussen de Gebroeders Ko & Johnny Gold wat heeft geresulteerd in deze absolute feesthit, die in aanloop naar, en zeker tijdens de komende feestperiode ( Apreski & Carnaval ) door alle zichzelf serieus nemende feest Dj’s zal worden omarmd !!

Ook deze productie is weer geproduceerd door Harald Queens, die inmiddels zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in het Nederlandstalige feestgenre, een single die vanaf de eerste seconde het ultieme feestgevoel oproept met een refrein wat na de allereerste keer al kan worden meegezongen .. veiligheidsgordels vast en bereid je voor op een seizoen van feest, feest en nog eens feest !!!

Johnny Gold is inmiddels ook in België een graag geziene gast, en dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk want zoals hij is er echt geen tweede exemplaar te vinden. Na o.a. Samenzijn, Manuela, Senteseksjun en Meisje zonder naam, zal deze single er voor zorgen dat alle Corona ellende voor even kan worden vergeten !!!

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat