VBRO

Johnny Valentino met feestelijke meezinger MOOIER DAN DE REST

MOOIER DAN DE REST is alweer de 4e single die Johnny Valentino samen met producer Laurens van Wessel uitbrengt. Laurens tekende ook voor de muziek en Olav Hesselmans schreef weer een heerlijke tekst.

Een fijne meezinger waar je lekker op kunt dansen en sjansen zegt Johnny die onverminderd doorgaat met zijn vele shows in casino’s, op bedrijfsfeesten, vakantieparken en vele andere locaties en evenementen in binnen- en buitenland. Johnny Valentino is 1 van de meest geboekte artiesten van het land omdat hij staat voor feest, energie en positiviteit. Zijn repertoire bestaat uit Hollandse meezingers en Engelse meestampers. Gekleed in zijn over de top kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen.

Met de catchy single MOOIER DAN DE REST hoopt hij weer op airplay en gaat lekker door met waar hij mee bezig is. Ook is er weer een leuke videoclip gemaakt door Jaap van Didden. De release wordt verzorgd door UltimateDisk en de plug en RTV-promotie door Dennis van der Kraan van Score Promotions.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat