VBRO

Johnny Verweij maakt accordeon-feestversie klompendans

Feest-accordeonist Johnny Verweij (1990) uit het Brabantse Waalwijk is inmiddels al een aardig bekende accordeon-feestact geworden in Nederland. Met zijn gipsy accordeonversie van het nummer ‘De Clown’ scoorde hij vorig jaar hoge ogen wat resulteerde in enorm veel Youtube views.

Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, de man achter zijn succesvolle singles, dook hij opnieuw de studio in voor zijn allernieuwste single. Het resultaat mag er wederom zijn: Een heerlijke accordeon-feestversie van de ‘Klompendans’ met een goeie vette feestbeat en veel ambiance!

Eerder scoorde Johnny Verweij al goed met zijn versies van de nummers ‘Marina’ en de ‘Zigeunertango’ die al veel airplay kregen op radio en tv zenders in Nederland en België.

Voor deze nieuwe single is een schitterende animatie videoclip gemaakt door VideoWorkz waarmee Johnny naar verwachting weer hoge ogen zal gooien.

Deze nieuwe feestversie van de “Klompendans” is verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België! Bron: AKMP/ www.johnnyverweij.jimdo.com

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat