VBRO

Joost de Vries presenteert vrolijke single DIT IS WAT IK DOE

Joost de Vries presenteerde tijdens de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard zijn nieuwe vrolijke single ‘Dit is wat ik doe!’. Vooral het refrein dat begint met ‘Hey, ja lalallalalajalalalalala, ja lalalalalalalala’ zorgt ervoor dat je gelijk in de stemming komt en spontaan gaat meezingen. Dat was ook de boodschap die Joost meegaf aan tekstschrijver Dennis Velers. Het complete nieuwe arrangement van de feelgood plaat is vervaardigd door Jeroen Dirksen.

Volgens Joost werd het ook weer de hoogste tijd voor een nieuwe single. ‘De afgelopen jaren waren, op z’n zachts gezegd’ niet bepaald de beste tijd om iets uit te brengen. Ik ben een zanger die graag op het podium staat om het publiek te vermaken. Nu dat allemaal weer mag én kan greep ik met beide handen aan. Het nummer stemt je meteen vrolijk en nodigt uit om op te gaan dansen. Dat geeft een lekker en vrij gevoel. Daar waren we ook echt aan toe. Ik hoop dan ook dat de single aanslaat bij de mensen en wordt opgenomen in de playlisten bij de Nederlandstalige radiostations. Ik heb er alle vertrouwen in’, onthult Joost.

Ook Bert Schenau van Feestartiesten.nl deelt die mening. Ruim vier weken geleden besloten Joost en Bert na lange tijd weer te gaan samenwerken. Beide mannen lopen al heel lang mee in het artiestenwereldje en hebben alles al een keer meegemaakt. Deze hernieuwde samenwerking brengt hen terug naar de basis. Gezien de enorme berg ervaring van zowel Joost als Bert kan dat uiteindelijk alleen maar uitmonden in leuke plannen en tal van evenementen. In ieder geval maakt Joost vanaf heden ook weer deel uit van de artiestenstal van Feestartiesten.nl

‘Dit is wat ik doe!’ is vanaf 3 juli 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip is te bewonderen op Youtube en op de socials van Joost de Vries en Hubsch Media.

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat