VBRO

Joost de Vries terug bij Feestartiesten.nl

Entertainer Joost de Vries en Bert Schenau van Feestartiesten.nl gaan opnieuw een samenwerking aan. De aanleiding hiervoor was een telefonisch contact tussen beiden die over heel iets anders ging. Nadat Joost vertelde dat hij in juli een nieuwe single wilde uitbrengen werd Bert erg enthousiast. Hij werd nog enthousiaster toen hij de track hoorde en wilde deze graag pluggen. Omdat Joost en Bert dicht bij elkaar wonen werd een afspraak gemaakt om een bakkie te komen  doen op het nieuwe kantoor van Feestartiesten.nl / Hubsch Media in Heiloo. Daar werden oude koeien uit de sloot gehaald en als klap op de vuurpijl sloegen de mannen de handen ineen om weer samen te gaan werken.

Joost: Het is een gunfactor van beide kanten. Ik loop al heel wat jaren mee en heb alles al een keer meegemaakt. In m’n beginperiode zat ik bij Feestartiesten.nl. Dat resulteerde in leuke optredens, waaronder bij de bekende Feestweek in Oostenrijk en ik was regelmatig te gast tijdens bbq feestjes. Dat soort evenementen organiseert Bert nog steeds. Omdat ik waardering heb voor wat hij allemaal doet heb ik besloten om terug te gaan naar de basis. Ik sluit me weer aan bij zijn entertainmentbedrijf en hoop op een succesvolle samenwerking. Het voelt vertrouwd, aldus Joost.

Bert: Ik heb met Joost altijd een leuke samenwerking gehad. Hij is overigens een fijne aanvulling in onze artiestenstal omdat Joost een echte allround zanger is.  Je kunt hem overal inzetten, zowel bij jong als wat ouder publiek. Het enthousiasme van Joost is altijd prettig om mee te maken. Hij is net als ik een ouwe rot in het vak. Het fijne van artiesten vind ik altijd dat je aan het gezicht en de houding kunt zien dat hij of zij het leuk vindt. Dat heb ik bij Joost altijd. Ook Joost is een muzikale duizendpoot. Hij regelt en organiseert, net als ik, allerlei evenementen. Op dat soort vlak raken we elkaar ook fijn en ben erg blij dat hij weer terug is, meent Bert.

Meer info: www.feestartiesten.nl / www.boekjoost.nl

VBRO-Trotsplaat

VBRO-Trotsplaat